Reacties

Ongeveer 80% van de studenten waar Sun-Mi een minor aan gaf, heeft een essay over haar lezing en haar persoon geschreven. Als het meest indrukwekkende en leerzame moment.

Hogeschool van Amsterdam.

Een student uit een groep attendeerde mij op Sun-Mi haar persoon, haar bijzondere situatie en de wijze waarop Sun-Mi daar mee omgaat. De studente heeft zelf een keer een gastles van Sun-Mi bijgewoond en werd ontzettend geïnspireerd door Sun-Mi haar verhaal.

Horizon College te Alkmaar.

Waardevol dat Sun-Mi zich op deze wijze opstelt om toekomstige hulpverleners een antenne te laten ontwikkelen voor zorgvragen en functionele mogelijkheden. Dat streven verdient alle lof!

Internist VUmc te Amsterdam

In de geneeskunde zou Sun-Mi haar college een geweldige bijdrage zijn; juist vroeg in de studie is het goed dat de studenten kennis maken met de ervaring van patiënten; niet zozeer om te begrijpen wat het betekent om aan de andere kant van de naald te liggen, maar om te horen wat ziekte zelf met een mens doet.

Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden.

Wij willen Sun-Mi in ons lesprogramma! Zij is erg waardevol voor de studenten en we respecteren haar als persoon.

Vrije Universiteit te Amsterdam.

De docenten en de studenten die waren zeer onder de indruk van Sun-Mi haar verhaal en positieve levenswijze.

Een en al lof voor Sun-Mi en ze hebben er veel levenswijsheid van gekregen. Ze danken Sun-Mi zeer!

Haagse Hogeschool te Den-Haag.

Sun-Mi haar verhaal is bijzonder! Ik wens haar alle liefde en kracht toe!

Joseph Oubelkas

Auteur en motivational speaker.

Wat studenten ervan vinden:

”Sun-Mi gaf mijn klas een gastcollege. In het begin had ik vragen zoals: “Kan ze me een hand geven?” en dergelijke, maar al snel raakte ik in een gesprek en merkte ik dat ze alles behalve het slachtofferrol aanneemt. Sun-Mi heeft humor, en het is verrassend hoeveel je kan lachen om een toeter op een rolstoel. Ze zet je aan het denken. “Wat als ik in zo’n situatie komt?” Als Sun-Mi een kok was, was haar specialiteit Food For Thought.”

”Ontroerend en inspirerend zijn de woorden die Sun-Mi haar lezing het beste beschrijven. Wat een kracht, en dat terwijl ze iets vreselijks heeft meegemaakt waardoor haar hele leven is omgegooid. Ik denk dat Sun-Mi een verschil kan maken voor veel mensen door ze in te laten zien dat je door kan gaan met het leven ondanks wat je meemaakt. Ik zal zeker anders naar het leven kijken met Sun-Mi in mijn gedachten.”

”Sun-Mi bedankt voor je mooie, inspirerende gastcollege. Ik heb geleerd dat je nooit bij de pakken neer moet zitten en je veel meer kan dan dat je misschien denkt. JE BENT EEN VOORBEELD.”

”Een lezing van Sun-Mi bijgewoond. In een woord: Wauw! Wat er allemaal gezegd kan worden zonder écht te praten. Een verhaal dat mij enorm geraakt heeft. Echt een vrouw met een enorm doorzettingsvermogen, ik weet niet hoe ik mij uit zo een situatie zou redden. Heel inspirerend.”

”Door deze lezing ben ik mij gaan afvragen waarom ik bij de pakken neer zit en niet voor mijn dromen vecht. Je hebt mij erg geïnspireerd Sun-Mi.”

”We zijn teveel gericht op de dingen die we niet kunnen. We moeten ons richten op de dingen die we wel kunnen en meer denken vanuit onze kracht. Sun-Mi haar mooie verhaal heeft mij daar meer van bewust gemaakt. Bedankt daarvoor.”

”You have so much light in you’re personality it overtakes all the darkness that has comes to you. That is powerfull!”